Materialen

Alleen maar kwaliteitsproducten!

Kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming zoals Unique vloerverwarming die levert en aanlegt, kan natuurlijk alleen maar aan de kwaliteitseisen voldoen als de benodigde materialen ook van superieur niveau zijn. Denk aan de verdeler, buis of slang, pomp, isolatie, bevestigingsmateriaal en regeltechniek. We lichten graag een paar kwaliteitskenmerken toe.

Pomp

De pomp stopt als circulatie niet nodig is, maar houdt het water wel een kwartier per dag in beweging. Zo ontstaat er geen roestvorming. Het systeem is dus energievriendelijk en gericht op het maximaliseren van de levensduur van de pomp. Daarom geeft Unique vloerverwarming u vijf jaar garantie op de pomp.

Pluggen

De pluggen zijn zo uitgevoerd dat de pomp geen lawaai maakt door trilling. De trilling wordt als het ware geabsorbeerd.

Slang

De slang heeft een zeer lange levensduur, is stevig, heeft een grote flexibiliteit, een lage weerstand en is ongevoelig voor knikken. Deze kwaliteit maakt het mogelijk dat u vijftig jaar garantie op de slang krijgt. Bovendien is de slang voorzien van een Kiwa keurmerk.

Isolatiemateriaal

Ons isolatiemateriaal is gericht op een maximaal rendement.

Regelunits

Regelunits worden in toenemende mate uitgevoerd met hoogwaardige materialen, zodat ze ook toegepast kunnen worden voor stadsverwarming en aardwarmte.

Alpha2 pomp

Deze circulatiepomp zoekt continue naar de juiste instelling voor een optimaal comfort met een minimum aan energieverbruik. De werking wordt automatisch aangepast op de vraag van het systeem. De Alpha2 pomp valt onder energielabel A en is dus kostenbesparend, komt in een compact ontwerp, is zelf ontluchtend, beschikt over een AUTOADAPT functie en heeft een eenvoudig afleesbaar LED display waarop het verbruik precies wordt weergegeven.