Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uniquevloerverwarming
Average rating:  
 30 reviews
by Frank van Boxtel on Uniquevloerverwarming
Belofte is waargemaakt.

Na een lange zoektocht op internet gekozen voor Unique vloerverwarming.
De eigenaar is vooraf komen kijken en heeft nuttige tips gegeven.
De meeste bedrijven konden niet in tegels frezen. Nou, Unique beloofde van wel. Voor ons wel even spannend. Twee vriendelijke kerels stonden met professioneel gereedschap op 6 uur voor de deur, zoals beloofd. 6 uurtjes later reden ze bij ons weg. 70 meter vloerverwarming in tegels gefreesd. Niets beschadigd en 11-groeps verdeler volledig aangesloten op onze CV en dicht gesmeerd.. De mannen werkten constant door en als een geoliede machine. Ik keek mijn ogen uit. Overdreven? Nou echt niet. Unique heeft haar belofte ruimschoots waargemaakt. Het filmpje op hun website is werkelijkheid.

by Maurice on Uniquevloerverwarming
Snel en scherp geprijsd

Hoi,
Bedankt voor jullie snelle service, Wist niet wat ik zag, in tijd van drie uur weer weg! systeem aangesloten in de trapkast.

De garage radiator wilde ik behouden en dit was geen enkel probleem. Ook leidingen van 6 radiatoren weg geslepen. Top, ik kan jullie zeker aanraden en kom bij jullie terug voor vloerverwarming in de badkamer in de toekomst.

Bedank en groepje,
Maurice

by Henk Monrooij on Uniquevloerverwarming
Vakkundig, Professionaliteit en sociaal.

Onlangs pech gehad met mijn bestaande vloerverwarming ( lekkage ). Unique vloerverwarming gebeld en binnen no time hebben zij door hun vakkundigheid en professionaliteit het probleem opgelost. Bij deze wil ik de medewerker ook bedanken voor hun zeer goede service en het stipt nakomen van de afspraken. Grote klasse en dank je wel.

by Gijs on Uniquevloerverwarming
top service

-komt afspraak na
- is duidelijk in de communicatie
-goeie prijs
-geen verrassingen
-aardige mensen!
-professioneel

by René van den Hoed on Uniquevloerverwarming
Klasse bedrijf

Afgelopen donderdag huis opgeleverd gekregen en de volgende ochtend vroeg stond Jeff van Unique Vloerverwarming voor de deur. Direct alles uitladen en naar binnen rijden en aan de slag. No nonsense mentaliteit en binnen een mum van tijd waren de radiatoren verwijderd en de sleuven gefreesd. Pomp aan de muur, leidingen in de sleuven en afgesmeerd. Vakwerk mag ik wel zeggen en Jeff is echt een leuke kerel en vakman. Moet je zuinig op zijn Eimert Middag. Ik beveel dit bedrijf van harte aan, prijs is ook nog eens enorm goed!

by Barbara on Uniquevloerverwarming
Vakwerk en snel

De firma Unique werkt netjes, supersnel en stofvrij. In onze bestaande tegelvloer met vloerverwarming in keuken, toilet en hal (56 m2) hebben ze binnen een paar uur een hele nieuwe vloerverwarming ingefreesd en een nieuwe installatie geplaatst. Aardige en beleefde vakmensen.

by Ruben van Triest on Uniquevloerverwarming
Hoe mooi en snel kan het zijn!!!

Dordrecht, Zaterdagf 30 Mei 2015 was het dan zover.

Na een zoektocht in de jungle van vloerverwarmingen waar iedereen extra "euries" aan je wil verdienen kregen we Eimert - (directeur) 23 mei op bezoek. We haddden inmiddels al een offerte ontvangen die ons aansprak. Eimert kwam kijken want een vijftal bedrijven had aangegeven dat er niet gefreesd kon worden.

Achteraf bleek dat het freessen weinig problemen opgeleverde en binnen 5 dagen lag de vloerverwarming er netjes in en de oude verwarmingselemeneten waren vakkundig verwijderd. Ook de monteur willen wij niet vergeten bedankt!!!!

Wij zullen Unique in onze kennissen kring aanbevelen.

by AutoUnit B.V. on Uniquevloerverwarming
Uit de brand geholpen!

1 maand geleden liepen wij tijdens onze verbouwing vast met een ander bedrijf dat zich had verkeken op de werkzaamheden. (sterkste soort beton vloer (geen zandcement)) Via google kwamen wij terecht bij Eimert van Unique Vloerverwarming. We zijn een scherpe prijs overeengekomen waarna zij met speciale apparatuur tot diep in de nacht alle vloerverwarmingsleidingen hebben gefreesd. Super tevreden! Ze hebben gewoon goed materiaal om de klus te klaren. Het andere bedrijf kwam met veelte zwakke machines.

Unique Vloerverwarming, gewoon goed en betrouwbaar!

P. van Doorne

-AutoUnit.nl-

by Tamer on Uniquevloerverwarming
Boven verdieping

In 2012 onze begane grond voorzien van vloerverwarming. Hierover zijn we nog steeds erg tevreden, ook onze gasten zijn altijd erg verbaasd over de kwaliteit en de comfort. Vandaar dat wij nu ook onze eerste verdieping hebben voorzien van vloerverwarming. Super! Ook hier een comfortabele heerlijk warme vloer.

by Klaas Kuiper on Uniquevloerverwarming

Nadat de loodgieter ons voor de zoveelste maal had laten zitten en ons opgezadeld had met een halfbakken gedeeltelijk ingefreesde vloer,zijn we op zoek gegaan naar een andere partij die de klus snel kon klaren. Via internet zijn we bij Unique terecht gekomen. Op woensdag gebeld met Eijmert Middag, diezelfde Avond nog is hij langsgekomen en op vrijdag Morgen heeft z'n broer Bart en collega de vloerverwarming aangelegd. Mannen hartstikke bedankt! Dankzij jullie inzet, passie,gedrevenheid en harde werken hebben we geen verdere vertraging opgelopen en hebben we de vloer toch zaterdag af kunnen werken en kan aankomende week de verfspuiter zich uitleven. Nogmaals dank en tot ziens op onze BBQ!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»