Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uniquevloerverwarming
Average rating:  
 41 reviews
by Vink on Uniquevloerverwarming
Top service

Tijdens onze vakantie onder beheer van mijn schoonvader onze vloerverwarming in almere geplaatst . Top fotos gezien op onze vakantie bestemming ,we zijn benieuwd naar het live resultaat

Arnout en Monique uit almere

by Job on Uniquevloerverwarming
Goed geholpen!

Na lang zoeken uiteindelijk gebeld met deze firma en mijn vragen gesteld over wat nu wijs is te doen rondom vloerverwarming op de eerste verdieping (met name badkamer). In alle openheid hebben ze uitgebreid mij te woord gestaan. In één woord geweldig om te zien hoe het tegenwoordig gelukkig ook nog kan gaan. Bedankt heren!

by Peters Oostzaan on Uniquevloerverwarming
No nonsens vakmanschap

Omdat de bedrijven die ik had benaderd om de vloerverwarming te vrezen in een tegelvloer ingewikkeld en moeilijk deden, op aanraden van onze stukadoor contact opgenomen met Unique vloerverwarming. Na een snelle reactie en prima offerte een afspraak op lokatie gemaakt. Eimert is op de afgesproken tijd gekomen, je hoort wel eens anders, en een leuk gesprek gehad. Het was voor ons nog niet zeker wanneer de vloer gefreesd kon worden in verband met de overige werkzaamheden. Eimert gaf aan dan maar te bellen wanneer het mij uitkomt in de planning. Dat heeft hij prima opgelost. Binnen een week na telefoontje dat ik er klaar voor was kwamen de mannen 80m2 frezen in de bestaande tegelvloer. De twee mannen kwamen 06:00 zoals afgesproken op lokatie en de klus was op 12:00 geklaard. En alles schoon en bedrijfsklaar opgeleverd. De vakmannen die naderhand op lokatie kwamen spraken allen de waardering uit over het werk dat is geleverd. Ik kan Unique aanraden, no nonsens; afspraak is afspraak; uitstekende prijs kwaliteit verhouding en het personeel vriendelijk behulpzaam. Personeel denkt in oplossingen i.p.v. problemen.

Peters Oostzaan

by ML van der Heijden on Uniquevloerverwarming
Betrouwbaar & professioneel

Betrouwbaar, professioneel en alles volgens afspraak, ik raad dit bedrijf zeker aan.

by Van Halem on Uniquevloerverwarming
Top

Wat een top bedrijf. Goede prijs en de mannen werken goed, netjes en snel.

by Joop on Uniquevloerverwarming
Vloerverwarming

Vriendelijk personeel, deskundig, snel,

Goede prijs kwaliteit verhoudingZeer tevreden toppie

by Henke Daalder on Uniquevloerverwarming
Goed werk!

Unique, jullie hebben me goed geholpen. De vloerverwarming begane grond hebben jullie voor me aangelegd toen de firma B.na aanbetaling van het vrezen en buizen leggen op de eerste etage niet meer kwam opdragen om de klus af te maken.

Toen een deel van de vloer (door B aangelegd) ook nog eens niet warm werd hebben jullie de aansluitingen op de verdeler goed gemonteerd, waardoor ik er nu warmpjes bij zit. Ik ben heel tevreden.

Henke Daalder

by Th. Remmerswaal on Uniquevloerverwarming
Professioneel bedrijf

Goede afspraken gemaakt op lokatie ( ons nieuwe kantoor). Deskundig advies en strakke afspraken over de planning. De dag voordat het werk werd uitgevoerd contact opgenomen over tijdstip aanvang werkzaamheden.

Vakmensen die samen als een team de werkzaamheden goed hebben uitgevoerd. Goed gereedschap en verstand van zaken. Rustig doorwerken en als ik een vraag had, kreeg ik een goed antwoord.

Prima bedrijf en aan te bevelen. Ze beginnen wel vroeg....

by Jeroen on Uniquevloerverwarming

Reactie op offerte aanvraag was snel, duidelijk en volledig. Gesprek om de offerte en alle details door te nemen was snel gepland en géén onverwachte bijkomende kosten of kleine lettertjes. Resultaat op de dag van aanleg zelf was super. 60m2 incl. demonteren bestaande radiatoren/pomp, monteren/aansluiten nieuwe pomp en aansmeren gerealiseerd tussen 07.00 en 13.00. Het materieel is inderdaad nagenoeg stofvrij en er werd keurig gewerkt. Een druppelende koppeling werd de dag erna meteen adequaat verholpen! Aandachtspunt is de toe te passen mortel voor het aansmeren van de sleuven in combinatie met de later aan te leggen vloer.

by Mark on Uniquevloerverwarming
Prima werk

Prima werk geleverd! Prijs en kwaliteit is uitstekend. Dank mannen!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»