Een vloerverwarming aanleggen

In de koudere maanden van het jaar brengt u veel tijd door binnenshuis. Juist in deze maanden is het belangrijk dat uw woning goed verwarmd is. Want wat is heerlijker dan na een ijzige dag neerploffen op de bank in uw warme woning. Voorzien van een warme ondervloer die uw voeten schermt van de kou. Droomt u van een comfortabele vloerverwarming? Dan hebben wij goed nieuws. Een vloerverwarming aanleggen is makkelijker dan u denkt!

Vloerverwarming aanleggen bij u thuis

“Een vloerverwarming is niet voor ons weggelegd”, is iets wat wij regelmatig horen. Vaak denken woningeigenaren om verkeerde redenen dat een vloerverwarming aanleggen bij hun thuis niet mogelijk is. Of er wordt gedacht dat een vloerverwarming aanleggen te veel werk en tijd vergt. Dit terwijl ze wel de wens hebben om kennis te maken met het comfort van een warme ondervloer.

Zonde, want in vrijwel alle gevallen blijkt dat een vloerverwarming snel en gemakkelijk is geplaatst. Schuifelen over de vloer met blote voeten terwijl de sneeuwvlokken neerdalen op ons land is meer bereikbaar dan u denkt. Wist u bijvoorbeeld dat een vloerverwarming aanleggen met de freesmethode ook op bestaande vloeren kan? Of dat een vloerverwarming infrezen stofvrij én binnen 1 dag gebeurt? Unique helpt u aan een professioneel gelegde vloerverwarming.

Vloerverwarming advies van Unique

Wij adviseren altijd vloerverwarming als hoofdverwarming, omdat u dan verlost bent van radiatoren en leidingen. Dit levert extra ruimte op. Indien mogelijk raden wij voor het aanleggen van vloerverwarming aan om deze te frezen. Hiermee ligt de verwarmingsbuis pal onder de vloer en wordt de bestaande vloer niet verhoogd. Een vloerverwarming aanleggen met gebruik van vloerverwarmingsmatten is een alternatief voor het infrezen van vloerverwarming.