Vloerverwarming voor wooncomfort

Bibberend uw bed uitkomen, om vervolgens te worden verrast met een ijskoude vloer onder uw voeten? Geen onbekend beeld voor iemand die in Nederland woont. In de koudere maanden is er niets lekkerder dan om uzelf iedere ochtend te laten begroeten door een aangenaam warme ondervloer. Met een vloerverwarming rekent u voor eens en altijd af met koude voeten.

Neem afscheid van koude voeten

Vloerverwarmingen zijn er in twee hoofdvarianten: elektrische en warm water systemen. Met een vloerverwarming ervaart u het comfort van een knusse warme woning. Bij Unique specialiseren wij ons in het aanleggen van warm water vloerverwarming. Met gebruik van een verwarmingsslang die in sleuven onder uw vloer liggen, is heel uw ondervloer gelijkmatig verwarmd. De verwarmingsslang is verbonden aan uw cv-ketel.

Vloerverwarming op iedere ondervloer

Unique is de specialist in maatwerk vloerverwarming. Wij bieden vloerverwarming oplossingen voor ieder type ondervloer. Hiervoor werken wij met twee methoden: infrezen en binden op matten. Het infrezen leent zich goed voor de aanleg van verwarming op bestaande vloeren. Binden op matten is geschikt voor verwarming in nieuwbouw of bij een grondige verbouwing. Vloerverwarming frezen in uw betonvloer of frezen in cement is voor Unique geen enkel probleem.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offerte pagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan of bel ons via: 0345-740021.