De voordelen van vloerverwarming

Unique verzorgt sinds jaar en dag vloerverwarming op maat. Wij weten als geen ander wat echt comfort betekent. Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming? Wij geven u alle informatie. Lees hier de voordelen van vloerverwarming én ontdek de voordelen van het maatwerk dat Unique levert, zodat u lang blijft genieten van een aangenaam warme vloerverwarming.

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, en dat is met een goede reden! Een vloerverwarming kan als aanvulling of als alternatief voor traditionele verwarmingssystemen worden gebruikt. Met een vloerverwarming geniet u dus van meer dan alleen warme voeten. U vindt hieronder de belangrijkste voordelen van vloerverwarming op een rij.

Voordelen vloerverwarming:

  • Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur.
  • Energie besparen: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.
  • Onzichtbare verwarming: Kiest u voor een vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote radiatoren. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting.

Waarom kiezen voor Unique vloerverwarming?

Bij Unique denken wij met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Unique helpt u genieten van de voordelen van vloerverwarming:

  • Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.
  • Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en heeft u geen last van stoffige lucht
  • Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten staan van hoge kwaliteit. Zodat u maar één keer een vloerverwarming laat leggen om er langdurig van te genieten.